Wijzer-Scheiden.nl

Moeizaam verlopende echtscheidingen zorgen maatschappelijk voor veel problemen. Door kennis, voorlichting en ambities te bundelen, zijn de samenwerkende zorgaanbieders in staat om in één keer goede hulp beschikbaar te stellen.

De case

Op Wijzer-Scheiden.nl vinden (ex-)partners, kinderen en professionals in een paar stappen de juiste hulpbiedende organisatie. Het uitgangspunt van Wijzer-Scheiden is om de belangen van het kind centraal te stellen. De hulpverlening wordt aangeboden door acht samenwerkende organisaties: Kompaan en De Bocht, IMW, GGz Breburg, ContourdeTwern, Idris, BureauJeugdzorg, MEE en Juvans. Het hulpaanbod van Wijzer-Scheiden is voor mensen uit de gemeenten Tilburg, Waalwijk, Dongen, Heusden, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Loon op Zand/Kaatsheuvel, Goirle en Gilze Rijen.

BureauZuid heeft voor dit initiatief de naamstelling, look&feel, bijbehorende communicatie-uitingen (outdoor, print en online) voor haar rekening genomen. Kortom het gehele creatieve communicatieconcept, van ontwikkeling tot uitvoering.

Converzo nam de online promotie voor haar rekening. Met de Facebook campagne, Google Adwords Display, Search en Remarketingcampagne werden de volgende resultaten behaald in slechts 2,5 maand tijd:

- 471.622 impressies
- 1996 kliks
- 262 ingevulde vragenlijsten

 

googlesearch

displayadvertising

facebookwijzerscheiden