Jeugdhulp Haaglanden

De gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Zoetermeer zijn samen de regio Haaglanden. Zij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de inkoop van jeugdhulp. Zij hebben daarvoor het H10 Inkoopbureau opgericht, dat alle zaken rond inkoop en contracteren regelt.

Om jeugdhulp binnen de regio Haaglanden voor jeugdigen, ouders en verwijzers inzichtelijk te maken heeft het H10 Inkoopbureau de productencatalogus voor jeugdhulp in het leven geroepen.

Na een aanbestedingsprocedure zijn Beelenkamp Ontwerpers en Converzo geselecteerd om deze productencatalogus samen met het H10 Inkoopbureau te ontwikkelen.

In de digitale productencatalogus staan de diverse vormen van jeugdhulp en de jeugdhulpaanbieders die gecontracteerd zijn door de tien gemeenten.

Via een importfunctionaliteit worden periodiek alle ruim 360 aanbieders aan de website toegevoegd en bijgewerkt. Bezoekers kunnen middels een aantal filters zoeken op hulpvraag, hulpaanbod of doelgroep. Daarnaast kan op locatie, tekst of productcodes gezocht worden.