Lijmpartner

Lijmpartner is sterk gespecialiseerd in verbindingstechniekoplossingen. Al vanaf 1989 zijn zij actief in het leveren van lijmproducten en bijbehorende apparatuur, vanzelfsprekend inclusief de service en onderhoud die hierbij komt kijken. Lijmpartner laat niet meer los. Ze werken hard om met klantgerichte service een betrouwbare en snelle levering van producten te voorzien. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de professionele eindgebruiker. Veel trouwe klanten werken al jaren met hun lijm producten. Ze hechten veel waarde aan onze klantrelaties, en investeren veel tijd en moeite in het onderhouden hiervan.

Converzo heeft voor Lijmpartner een nieuwe Woocommerce webshop maat op ontwikkeld. Samen met de klant hebben we eerst de wensen en behoeften in kaart gebracht, zo ontbraken in de oude webshop bijvoorbeeld zaken als filters en een goede zoekfunctie.

Vanuit het lijstje van wensen hebben we een eerste design uitgewerkt. Na overleg en aanpassingen op het design zijn we dit uit gaan werken naar een eerste conceptversie van de nieuwe webshop. Vervolgens volgde een fase van testen en aanpassingen doorvoeren, in de tussentijd kon Lijmpartner de webshop gaan vullen met producten en teksten. De laatste stap was het live zetten van de nieuwe webshop waarbij we uiteraard rekening hebben gehouden met de SEO migratie, zodat er geen linkwaarde verloren ging. Het resultaat is een webshop waarin klanten sneller hun weg vinden en meer omzet gegenereerd wordt.

 

Discipline

Webdevelopment

Werkzaamheden

Klant

Lijmpartner

Meer weten?