CityFoto

City Foto is al vanaf 1979 een begrip in Brabant als de ruimst gesorteerde foto-/videospeciaalzaak. Iedere dag is voor Cityfoto een uitdaging om de hoge verwachtingen van haar klanten waar te maken. De keuze uit voorradige fotocamera’s van alle toonaangevende merken is uniek en indrukwekkend maar ook alle denkbare fototoebehoren zijn direct beschikbaar. Op de winkelvloer van 400m2 hebben ze fotocamera’s, objectieven en accessoires overzichtelijk per merk gesorteerd. Daarnaast vind u afdelingen voor o.a. occasions, statieven, tassen, filters, inrichting fotostudio, boeken, fotoprinters, software, papier en zelfs voor uw doka en bijzondere fotorolletjes kunt u bij Cityfoto terecht.

De oude webshop voldeed niet meer aan de wensen. Op advies van Converzo heeft Cityfoto besloten over te stappen naar het recent uitgebrachte e-commerce platform Magento 2, opvolger van het immens populaire Magento 1 platform. Waar veel ontwikkelaars nog koudwatervrees hebben bij versie 2 van Magento doken wij er met veel enthousiasme in. Voor de troepen uitlopen is hierbij het credo.

De uitdaging hierbij was om het productassortiment uit de bestaande Virtuemart 2 webshop te migreren naar de nieuwe Magento 2 webshop. Daarnaast werd er door middel van een API koppeling een verbinding tot stand gebracht tussen het kassasysteem en de webshop. Zodoende loopt de kassa in de winkel qua voorraad/ prijs/ assortiment altijd synchroon met de webshop.

Discipline

Webdevelopment

Werkzaamheden

Klant

CityFoto

Meer weten?