Molenaar Meubelen

Molenaar Meubelen is een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in de meubelbranche. Vanuit de showroom met een oppervlakte van maar liefst 2200 m² gelegen in het lommerrijke dorp Udenhout presenteert Molenaar Meubelen een uitgebreide collectie meubelen. Waaronder comfortabele eetkamerstoelen, zitmeubelen, banken en fauteuils van veelal Nederlands fabricaat, stijlvolle moderne slaapkamers, boxsprings en aanverwante artikelen zoals verlichting, kussens, matrassen en bedlinnen.

Naast de fysieke aanwezigheid met een showroom in Udenhout heeft Molenaar Meubelen een duidelijke online focus, onontbeerlijk in de meubelbranche heden ten dage. Molenaar Meubelen heeft Converzo gevraagd om de nieuwe website te ontwikkelen,  Bloomming Graphic Poetry heeft hierbij het design voor haar rekening genomen. Naast het vertalen van het design naar een volledige Responsive WordPress website waren er nog enkele bijkomende wensen.

Zo hebben we de plugin Woocommerce geïmplementeerd om alle producten in een digitale catalogus weer te geven, inclusief filter en live zoekfunctie.  De producten worden dagelijks automatisch gesynchroniseerd vanuit het voorraadsysteem van de leverancier, zo is het assortiment en de voorraadstatus altijd actueel. Dit wordt bij het product ook duidelijk gecommuniceerd naar de klant, zodat de klant altijd weet of een product op voorraad is bij een bezoek aan de showroom.molenaarscreens

Discipline

Webdevelopment

Werkzaamheden

Klant

Molenaar Meubelen

Meer weten?