Monzario

Sinds 1989 ontwerpt Monzario een prachtige collectie elegante sieraden voor elke vrouw. De sieraden zijn stijlvol, tijdloos en geven een gevoel van luxe. De collectie van Monzario bestaat uit ruim 1000 verschillende modellen waardoor elke vrouw iets kan vinden wat bij haar past. De sieraden van Monzario worden gemaakt in Italië, waarbij aan elk detail wordt gedacht en de sieraden prachtig zijn afgewerkt zowel in het goud als in het zilver. De gouden sieradenlijn heet Monzario Oro. Deze lijn is het DNA van het prachtige merk en is de start geweest van Monzario. Elk jaar komen er weer prachtige sieraden bij en dat betekent dat het merk Monzario is uitgegroeid tot het grootste merk op het gebied van gouden sieraden in Nederland. In 2010 heeft Monzario Oro een zusje bij gekregen; Monzario Argento. In deze lijn komen de prachtige zilveren sieraden aan bod.

Converzo ontwikkelde een digitale catalogus, waar juweliers op in kunnen loggen om direct sieraden te bestellen. Gezien goud- en zilverprijzen erg aan fluctuatie onderhevig zijn is er een koppeling gemaakt met de back-office waardoor de prijzen elk kwartier automatisch ge-update worden. Daarnaast hebben we uitgebreide filtermogelijkheden toegevoegd zodat de bezoeker snel kan filteren op prijs, metaalsoort, schakel, lengte en karaats.

De komende jaren gaan we samen met Monzario op basis van feedback van de bezoeker het platform verder uitbouwen en optimaliseren.

Discipline

Webdevelopment

Werkzaamheden

Klant

Boelens Trading

Meer weten?