De klant aan het woord

Manou Gerrese van Eengelukkigehond.nl

“Ik ben begin 2020 een hondenschool gestart. De aanmeldingen voor onze hondentrainingen verliep uitermate goed. Ik was op zoek naar een ondersteuningsbureau dat mij kon helpen met het automatiseren en plannen van de grote aantallen aanmeldingen. Ook wilde ik hulp bij het up-to-date houden van mijn website en de mogelijkheid tot dagelijks contact met een professional voor ad hoc problemen. Dit alles heb ik kunnen vinden bij Converzo. Luc is een geweldige ondersteuner voor mij. Bij alles waar ik tegenaan loop biedt hij mij oplossingen. Ik heb een snelgroeiend bedrijf en mijn website, producten en planningen groeien mee. Luc helpt me geregeld zodat ik mijn tijd en energie kan steken in mijn eigen werk, namelijk honden trainen.”

OOK EEN BETROUWBARE PARTNER?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Liever zelf contact opnemen? Bel dan even met 085-4015005.

    ONZE KLANTEN

    We werken voor een brede variatie aan klanten, van ZZP-er tot multinational en van reclamebureau tot eindgebruiker. Al onze klanten hebben wel iets gemeen: ze delen onze no-nonsense aanpak en maken graag stappen.

    KOP KOFFIE DOEN?

    "Online Marketing is een race zonder eindstreep"