Roymans bevestigingsmaterialen BV

Roymans bevestigingsmaterialen B.V. is een leverancier van kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmaterialen en gereedschappen voor de stalen dak- en wandbranche. Het assortiment is breed én specialistisch en met een jarenlange ervaring en materiaalkennis kunnen klanten van Roymans rekenen op kwalitatieve, kostenbesparende én duurzame oplossingen.

Roymans biedt oplossingen voor iedere bouwprofessional en kan zich daarom richten op een brede doelgroep: van ZZP'er tot de grote bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Om dichter bij deze (verschillende) doelgroepen te komen vroeg Roymans ons mee te denken over de inzet van social media.

Converzo dacht een strategie uit, waarbij we kozen voor een duidelijke splitsing. Via Linkedin leggen we contact met de medewerkers van de grotere bouwbedrijven en op Facebook richten we ons met 'Team Roymans' op de ZZP'er. 'Team Roymans' is dé plek voor de zelfstandige bouwprofessional.

Wekelijks werken we nauw samen met Wending Marketing & Communicatie om te komen tot leuke en interessante onderwerpen waarmee we ZZP'ers en bouwbedrijven steeds beter laten kennis maken met Roymans.

1

vakantie

2