Roymans bevestigingsmaterialen

Roymans bevestigingsmaterialen B.V. is een leverancier van kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmaterialen en gereedschappen voor de stalen dak- en wandbranche. Het assortiment is breed én specialistisch en met een jarenlange ervaring en materiaalkennis kunnen klanten van Roymans rekenen op kwalitatieve, kostenbesparende én duurzame oplossingen.

Converzo werkt al een aantal jaar voor Roymans op het vlak van Social Media posts en we ontwikkelden deze eerste versie van een online catalogus. Ondertussen werd het tijd de corporate website en die online catalogus samen te voegen.

Het resultaat is een compleet opnieuw gestructureerde online catalogus waaraan we een bestel-mogelijkheid hebben toegevoegd. Bovendien zijn ook alle algemene teksten, nieuws en projecten van Roymans voortaan binnen hetzelfde online platform te bekijken.

Om tot dit resultaat te komen zijn we gestart met het uitdenken van de layout in de vorm van wireframes. Miesart verzorgde met deze wireframes als basis het design. Wending Marketing & Communicatie zorgde voor de inhoud en helicopter-view.