Google AdWords adverteren

Met Google Adwords kun je het verkeer naar je website een enorme boost geven.

In Google, de meest gebruikte zoekmachine, vind je deze betaalde resultaten aan de boven- en zijkant van het resultatenscherm. Lekker opvallend dus. Maar hoe kom je überhaupt tussen deze resultaten?

Dat is vrij eenvoudig: door een bedrag per click te betalen plaatst Google je automatisch tussen deze betaalde resultaten. Hoe populairder een term, hoe hoger het bedrag is dat je zult moeten betalen om bovenaan in deze resultaten te komen. Echter, met alleen betalen ben je er nog lang niet. Als de bezoeker via de Adwords advertentie vervolgens op een pagina binnen je website komt die niet aansluit bij de verwachting, dan is hij/zij ook direct weer verdwenen. Zonder een actie te ondernemen. Zonde van het geld!

De Adwords specialist van Converzo is een Google Adwords Qualified Individual. Hiermee verzekeren wij jou een duidelijke balans tussen kosten-per-klik, content en een heldere advertentie. Zo halen wij het beste uit iedere euro die je besteedt aan Google Adwords. Tevens is Converzo een Google partnerbedrijf.

PartnerBadge-151030