Webdesign & ontwikkeling (WordPress)

Je hebt nog geen website? Geen probleem, wij gaan met je rond tafel om aan de hand van je wensen een voorstel te doen.

Hierbij houden we rekening met de laatste technologische ontwikkelingen en de vindbaarheid van je website door Google. Wij geloven sterk in Open Source, vandaar dat wij jouw website altijd ontwikkelen in WordPress. We zijn al jaren dé WordPress specialist uit Tilburg. Door te kiezen voor WordPress blijf je als klant altijd flexibel en ben je niet afhankelijk van één partij. WordPress blijft ook altijd bij de tijd omdat er regelmatig updates voor uitkomen. Ook ontwikkelen wij zelf plugins op maat voor WordPress, zie als voorbeeld de 'click to call' plugin.

De eerste stap bij een nieuwe website is het uitwerken van het design, pas als hier overeenstemming over bereikt is gaan we aan de slag om de website te ontwikkelen. Zo kom je achteraf ook nooit voor verrassingen te staan. Vergelijk het met het bouwen van een huis, de eerste fase is het uitwerken van de bouwtekening. Pas daarna volgt de daadwerkelijke bouw.

Je hebt geen vlotte pen? Ook hier bieden wij de oplossing. Onze webschrijver vult je website aan de hand van jouw input met professionele teksten die door Google goed geïndexeerd worden. Daarnaast kan onze huisfotograaf jouw website van professionele foto`s voorzien. Tenslotte kunnen wij de site ook voor je hosten (online plaatsen op een server) zodat je verzekerd bent van een website die altijd snel bereikbaar is voor je klanten en wekelijks onderhouden wordt.

Heb je al een website in WordPress en ben je op zoek naar een nieuwe partij die het onderhoud en uitbreiding van de WordPress website verzorgd? Ook daarin kunnen wij voorzien. Wij helpen je graag verder op weg naar online succes.