Webwinkel ontwikkeling (Magento & Woocommerce)

Webwinkels hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Het klassieke model staat onder druk. Logisch, want met een webwinkel kan je de klant 24/7 vanuit zijn luie stoel bedienen. Zowel nationaal als internationaal.

Je hebt nog geen webwinkel maar bent van plan binnenkort te starten? Wij helpen je op weg met een webwinkel op maat. Wij kijken hierbij niet alleen naar de techniek, maar ook naar het marketing aspect. Wij ontwikkelen webwinkels in Magento of in Woocommerce.

Voor diverse partijen zijn wij de vaste partner voor de ontwikkeling en het onderhoud van de webwinkel. Enkele voorbeelden: Witgoedservice CC, Horseflex, Cityfoto Eindhoven, Coldpalm & FLXBL Yoga. Naast de ontwikkeling en het onderhoud van de webwinkel verzorgen we ook koppelingen met de back-office. Dit kan zijn een digitaal kassasysteem of een voorraadbeheersysteem.

Heb je al een webshop in een van de bovenstaande systemen en ben je op zoek naar een nieuwe partij die het onderhoud en uitbreiding van de webshop verzorgd? Ook daarin kunnen wij voorzien. Wij helpen je graag verder op weg naar online succes.