Magento webwinkel ontwikkeling

Webwinkels hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Het klassieke model staat onder druk. Logisch, want met een webwinkel kan je de klant 24/7 vanuit zijn luie stoel bedienen. Zowel nationaal als internationaal.

Je hebt nog geen webwinkel maar bent van plan binnenkort te starten? Wij helpen je op weg met een webwinkel op maat. Wij kijken hierbij niet alleen naar de techniek, maar ook naar het marketing aspect. Wij ontwikkelen webwinkels altijd in Magento of bij kleinere webwinkels in Woocommerce, zo ben je als klant nooit afhankelijk van één partij.

Wist je bijvoorbeeld dat een oranje knop "koop nu" 30% meer verkoop genereert dan een zwarte knop? Design en techniek moeten volgens onze visie samenvloeien in een totaaloplossing die zo veel mogelijk geoptimaliseerd is om verkoop te genereren. Het gaat uiteindelijk om de knikkers.

Naast de ontwikkeling van de webwinkel verzorgen we ook koppelingen met de back-office. Dit kan zijn een digitaal kassasysteem of een voorraadbeheersysteem.

// Wij ontwikkelen webwinkels in de volgende Open Source systemen:

 

Heb je al een webshop in een van de bovenstaande systemen en ben je op zoek naar een nieuwe partij die het onderhoud en uitbreiding van de webshop verzorgd? Ook daarin kunnen wij voorzien. Wij helpen je graag verder op weg naar online succes.