Development van sites, webwinkels en platforms

Monday, October 5th, 2020

Onze online producten bouwen wij oplossingsgericht. Dit houdt in dat onze websites en platforms er niet alleen strak uitzien en perfect werken, maar dat deze onze klanten verlichten en ontzorgen. Onze kracht ligt in het vertalen van een vraagstuk naar techniek die voor iedereen te begrijpen is. Van concept, via design tot ontwikkeling.

Wij zijn ervan overtuigd dat een mooi en professioneel eindproduct alleen behaald kan worden middels een duidelijke en soepele samenwerking. Om dit te kunnen realiseren, werken we graag op een manier waarbij transparantie en duidelijke communicatie centraal staan.

Online Marketing van producten en diensten

Monday, October 5th, 2020

Als je nieuwe website of platform eenmaal online staat, is het belangrijk om goed zichtbaar te worden, want hogere bezoekersaantallen kunnen zorgen voor hogere conversie. Dit kan bereikt worden door de website of het platform in te richten met de focus op SEO (Search Engine Optimization, of gewoon zoekmachine optimalisatie). Hiermee wordt al in de eerste fase nagedacht over de content creatie; welke content moet geplaatst worden om zo goed mogelijk vindbaar te zijn in de zoekmachines. Daarnaast zullen wij zorgen dat de website of het platform op technisch gebied optimaal is ingericht om organisch zo hoog mogelijk te scoren.

Daarnaast is het mogelijk om via betaalde advertenties een hoge ranking af te dwingen (SEA; Search Engine Advertising). Op basis van een zoekwoorden analyse kan een specifieke doelgroep binnen een bepaalde regio aangesproken worden, waarna alle bezoekersdata inzichtelijk is. Dit doen wij aan de hand van Google Ads. Het budget is flexibel en kan aangepast worden aan de hand van de resultaten van de campagne.

Naast promotie via Google Ads kun je ook adverteren op platforms zoals Facebook, Instagram maar ook platforms. De mogelijkheden zijn legio en veranderen ook vaak. Heb je een webshop? Dan kijken we ook naar de mogelijkheden om op platforms zoals Bol.com, Google Shopping en Marktplaats te adverteren.