Webwinkel beginnen in Goirle

admin-ajax

Beste bezoeker uit Goirle,

Wil jij ook een webwinkel starten? Maar je hebt geen flauw idee waar je moet beginnen? Kom eens langs bij Converzo.nl, online marketingbureau uit Tilburg.

Allereerst gaan we samen met jou kijken wat je producten/ diensten en doelgroepen zijn. Dit is belangrijk voor het zoekwoorden onderzoek. Hierin kijken we naar de woorden rondom jouw producten en diensten waarop in Google veel wordt gezocht. Het is belangrijk dat deze woorden terug komen in jouw webwinkel, zodat je uiteindelijk op de eerste pagina in Google terecht komt op die woorden. Dit noemen we ook wel het proces van de zoekmachine optimalisatie.

Daarnaast kijken we in de startfase naar verder naar een geschikt systeem voor jouw nieuwe webwinkel. Dit kan zijn WordPress, Joomla of Magento. Afhankelijk van je wensen en eisen kiezen we een systeem en starten we de bouw. De webwinkel zal helemaal vormgegeven worden in jouw huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? Dan maken we die ook gelijk voor je.

Na oplevering van de webwinkel kunnen we voor je aan de slag met het online vermarkten van de webwinkel. Hiermee zorgen we ervoor dat veel mensen online de weg vinden naar je webwinkel en de kassa gaat rinkelen, niet geheel onbelangrijk toch? Enkele kanalen die we inzetten voor het online vermarkten van je webwinkel zijn zoekmachine marketing (Adwords), e-mail marketing, social media marketinglinkbuilding, affiliate marketing en een gedegen content strategie.

Naast het zorgen voor veel bezoekers kunnen we er ook nog voor zorgen dat deze bezoekers zo veel mogelijk kopen in je webwinkel, dit wordt ook wel conversie optimalisatie genoemd.

We kunnen ons voorstellen dat dit nogal veel en wellicht ook allemaal nieuwe informatie voor je is. We nodigen je dan ook van harte uit om eens contact met ons op te nemen om vrijblijvend met een kop koffie rond tafel te gaan.

Laat je terugbellen door ons of neem zelf direct contact met ons op, we horen graag van je!

    Naam*

    Telefoonnummer*